kampvuur drummen Karoline Klankschalen Karoline Soesterduinen Karoline Wagenaar Praktijkruimte KlankenwelZijn Karoline klankschaal

Karoline kampvuur en drum “hertenhart”

Karoline Bolhuis
mens • intuïtief imaginair gids klankschaalmasseuse • drumhoedster • klank tolk • student • docent andere jij

Klank Mantra Universum

Karoline is de eerste mantra die ik van mijn ouders meekreeg. Bolhuis de familie lijn van mijn vader. Een naam verteld veel, elke letter heeft zijn eigen klank zijn eigen energie. Samen met andere letters een compleet ander klankscala. Je naam veranderen kan veel teweeg brengen.

Het verschil horen en ervaren in klank is wat ik leuk vind en wat mij fascineert.
Ooit zag/ hoorde/ voelde ik de wereld als één groot spel van klank en trilling toen een leraar van mij zei: “Nada Brahma” – “de wereld is klank”
Ondertussen is dat beeld verandert en is voor mij alles, inclusief het universumklank” omdat alles trilt en elkaar hoe klein of groot ook, elkaar in beweging zet.
Klank is wat alles met elkaar verbind.
Een fluistering van de natuur kan mij net zo alert maken als het vuurwerk van 31 december.
Een enkele klank van een instrument kan net zoveel indruk wekken als een reis van 6 maanden door een oerwoud.

Water Beweging Liefde

Ons alphabet is in het allereerste begin als tekens met een klank ontstaan. Van de combinatie klank en beeld wordt ik blij. Mijn logo is het teken “VAM” uit het Sanskriet en klinkt als V-A-A-A-A-A-M. Mijn keuze is op deze klank gevallen omdat wanneer ik hem met aandacht langzaam uitspreek ik de trilling kan volgen in mijn lichaam. Ik ben verzot op bijna alles wat met water te maken heeft. Zee, duiken, zwemmen, zeilen, mensen, zelfs regen (niet al te vaak …) is me lief. Het element water hoort bij het symbool “VAM”

logo teken VAMWater beweegt soepel, heeft een intense verbinding met de maan (andere liefde van mij) maakt eenvoudig trilling zichtbaar, spoelt mijn lichaam en de wereld schoon en met dit element heb ik (net als jij) al kennis gemaakt voor ik geboren werd. Voor mij is het dan ook niet toevallig dat wij mensen uit net zoveel percentage water bestaan als de aarde.

Moeder Aarde Vertrouwen Verbinding

Als klein meisje sloop ik vroeger uit het raam van de vakantiehuisjes om te gaan wandelen in de natuur. Pas veel later ben ik gaan waarderen hoe bijzonder het was dat mijn ouders zoveel vertrouwen in mij hadden dat zij mij zomaar alleen lieten wandelen in vreemde onbekende bossen. De verhalen die de bomen,  dieren en de wind mij toen vertelden, hoor ik nu vanuit een ander perspectief. Ik hoor nog steeds verhalen, zie oplossingen eenvoudig door te kijken wat de natuur laat zien. mijn blog over passie en delen is daar een mooi voorbeeld van. Wandelend en onderzoekend door het bos, het strand, mijn leven heen doe ik mijn ervaringen en inzichten op, vooral via jou, de mens met wie ik bewust in verbinding mag zijn.

Samen plezier bewustzijn missie

Onderweg kom ik mensen tegen met wie de verbinding sterk is omdat zij net als ik dromen hebben die aansluiting vinden in klank. Van daaruit vormde zich samenwerkingen tussen KlankSchaalMassageAlmere en andere energiewerkers, en zo is KlankenwelZijn.nl ontstaan. Een blij en tevreden leven leiden is mijn persoonlijk doel. Mijn welbevinden, bewust aanwezig zijn en klanken zijn daar een essentieel onderdeel van. Mijn bedrijf is eigenlijk Karoline, alleen dan groter.

Karoline in het kort 

Moon Sister • Intuïtief Imaginair Gids • Peter Hess Klankmethode • Ohmpunctuur • Kolam Genezend Tekenen • Soundfulness • Personal Storytelling • Albagnano Traditional healing singing bowls • Basic Landmark • Tolk Definest Vuurloper • NGS Sportmassage  en manuele lymfdrainage • Vitalis haptische massage • Gastvrijheid en faciliteit assistent • Soundscaper • Energetisch werker • Couseling • Shaman Voice • Ritual Composer • Soundhealer • Medicine Walker • Reisleidster MotherDrum keeper • Ritueel begeleidster • Deep Sea Diver • een andere jij