Geboortekaartje & Dreamcatcher

…een, leuk, rose met Liefde “gevuld” geboortekaartje valt op de mat…

Ver weg of dichtbij. Vrienden, buren, familie, familie in de bloedlijn,
geboortekaartjes raken mij van binnen dus eigenlijk voor mij altijd “dichtbij”.

Pluche of een persoonlijk cadeau

Nu besloot ik om het “pas gearriveerde meisje” welkom te heten op MoederAarde door speciaal voor haar een Dreamcatcher te maken. Eentje die past bij de onbeschreven bladzijden van haar eigen boek.

Bijverschijnselen

Overvallen en verrast door het plezier wat ik hieraan beleefd heb. Had het kunnen weten doordat ik ook de Zonnezegels gebruikt heb om me “in te leven/ af te stemmen/hoejehetooknoemt” op het “kleine prinsesje”. Spelen met de Zonnezegels maakt me blij.

Elementen

Alles waar ik aandacht aan wens te geven heeft minimaal de elementen aarde, water, vuur, lucht. Symboliek, intenties ze zijn allemaal in verweven in de Dreamcatcher. Organische materialen die zo kant en klaar door Moeder Aarde als geschenken over de wereld verschijnen. Overleveringen, oude wijsheid en lessen die de natuur zo eenvoudig laat zien. Wanneer je ervoor kiest ernaar te kijken of te luisteren.

Symboliek

De uitleg van materiaal, de symbolen, kleuren zijn persoonlijk voor haar en haar ouders. Wat ik nog wel wil delen is het element water. Volgens de Maya cultuur verbonden is met haar Zonnezegel vind je terug in de kern van het web. In dit geval de schelpen heb ik zelf meegenomen van mijn reizen rond de wereld.

De veren zijn gevonden (ik beschouw ze als cadeaus van MoederAarde) in de omgeving waar het meisje geboren is zodat ze van hieruit haar vleugels kan spreiden en de wereld ontdekken. De uitleg ook weer op haar afgestemd.

Magisch mooi om het web voor haar te mogen weven, met daarin mijn wensen en symboliek zodat zij haar eigen symboliek en wensen in het leven mag vinden en haar hart blijft volgen. Voelde me dankbaar dat ik haast net zoals “Spin” een verhaal mocht schrijven voor een “kind van de Aarde”

Het verhaal van “Spin” vind je in het boek Medicijn Kaarten van Jamie Sams & David Carson

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *