Dreamcatcher geweven wensen

Wensen geweven,

een persoonlijk afgestemde Dreamcatcher en op Zonnezegel KIN 149

Natuurlijke materialen

Symboliek van de verschillende natuurlijke materialen.
Wilgentakken, Rood zijden draad, Belletje, het aantal Draden met het aantal Kralen van de toon van het KIN zegel. Turkoois, Schelpen, veer van Buizerd.

Dreamcatcher KIN 149 3

Algemeen & Persoonlijk

De algemeen bekende symboliek, de verschillende elementen zoals Wilg, rood en Turkoois die versterken elkaar. Mijn persoonlijke verbinding met de symbolen en het materiaal die voor mij passend voelde voor een prachtige liefdevolle zorgzame jonge vrouw.

geschenk van “Spin”

Telkens opnieuw verrast mij wat ontstaat en de ervaringen die ik heb bij het weven van een “wensenweb” Op de achtergrond dankbaar voor het verhaal van “Spin” die ons mensenkinderen ter wille is geweest door ons de Dreamcatcher te schenken. Ik wordt er zo blij van dat ik toch maar besloten heb ook op verzoek Dreamcatchers te maken.

In Lak ‘ech Ala K’in

Natuurlijk heb ik de uitleg gedeeld met de jonge vrouw. Omdat het een persoonlijk verhaal is laat ik het hierbij met het benoemen van de materialen. De intentie, aandacht, wensen en Liefde voor degene voor wie ik de Dreamcatchers gemaakt heb zijn voor mij reizen in verbinding. Bewustzijn en dankbaarheid in mij groeit. Vaak eindig ik de uitleg met de “groet” “In Lakéch” (ik ben een andere jij). Steeds dieper in mij zakken deze woorden en voelt het meer en meer als het eren of honoreren van de ander. Met een gevuld hart volgen dan automatisch de woorden “Ala K’in (ik heb je gezien, gehoord, gevoeld..)
De klanken van deze woorden komen op mij luchtiger en vrolijker over als; “dank je wel dat ik dit voor jou mocht maken, dat ik me zo even met jou mocht verbinden via de draden van een web, ik heb genoten van de reis, en wens jou nu fijne droomreizen toe, heerlijk op jou eigen wijze” …en een stuk sneller ook 😉

jouw eigen “droomweb”?

Wil jij ook een Dreamcatcher aan de hand van je Zonnezegel?
Laat het me weten, bel, mail, whatever… hebben we het er over…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *