jij alleen kan de wereld veranderen

Eerder kwamen berichten van “goden” tot ons via mensen die dagelijks bezig waren contact te leggen met “dat” wat groter is als wij mensen of een enkeling die op dat moment volledig ter beschikking stond een boodschap te ontvangen. De één vaak een geestelijke genoemd, de ander gek.

Noodzaak anders denken

De evolutie gaat nu sneller dan voorheen, de energieën veranderen. Blijkbaar is er  noodzaak de wereld te veranderen. Daarom wordt op dit moment iedereen aangeroepen. Vooral opgeroepen bewust te leven is mijn mening. De heerlijke beweging dat er veel mensen zijn die anders denken.

Calling

“Spirit is calling everyone” hoorde ik laatst een spreker zeggen. Helaas weet ik niet zeker meer wie of waar.  Het raakte mij omdat ik dat ook zo zie. Voor mij gaat de “calling” vooral om verbinding. Verbinding met mezelf, de mensen om mij heen, de natuur, de materie in de wereld.

die “calling” krijgt iedereen anders, via klank, de natuur, dans, een meer, vuur, disbalans in gezondheid, armoede, dat wat je bereid bent te ervaren of waar je ziel voor gekozen heeft.

jouw energie veranderd de wereld

deze “calling” negeren kost alleen maar tijd dus luister naar je binnenste, neem verantwoording voor jou aandeel in de wereld, die is nl veranderd op het moment van jou geboorte, jouw energie is uniek en heeft de wereld veranderd, zonder jou is de wereld anders.
Geef dan gehoor aan die roep,
Ga naar buiten in de natuur, wordt stil, vertraag al je andere acties, doe gewoon even helemaal niets, zodat je ruimte maakt en de volgende stap zich kan aandienen.
Het kan heel goed zijn dat het meer dan genoeg is om alleen maar voor jezelf te zorgen, die opgave kan al complex genoeg zijn. Met jouw missie heb jij de wereld al veranderd met jouw energie.
Dat jij en ik geboren zijn op deze planeet is dus al meer dan genoeg!

Spiegels

Voor mijzelf was ik me bewust dat iedereen om mij heen een spiegel is om van te leren, recent viel echt het kwartje dat ook de natuur mijn spiegel is en mij niet alleen helpt door haar antwoorden. Dat de natuur mij helpt schreef ik al in meerdere vorige blogs
Nog een spiegel waarin ik mag kijken en er mijn voordeel mee doen een heerlijk extra besef.

Dank je wel, vanuit mijn hart aan jou, voor het veranderen van de wereld, waarin ik mag leven.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *