Draken? Symboliek en wat me nu overkwam?

Ik zit te luisteren naar Diana en zij verteld over draken. Papier en pen ernaast, want ik verwacht namelijk symboliek.  Een andere kijk op (mijn) symboliek (of eigenlijk op alles) is altijd fijn om te horen. Bekeken van alle kanten worden voor mij “beelden” duidelijker. Wat denk jij eigenlijk over draken?
Delen mag altijd. Graag!

luisteren

Diana verteld dat draken Elementalen zijn. Dat zij betrokken zijn bij het ontstaan van de wereld. Dat zij je willen helpen te groeien in je leven. Nog steeds zit ik in m’n hoofd en ben gefascineerd.
Aangezien de elementen onlosmakelijk verbonden zijn met symboliek in mijn leven daardoor de draken dus ook. Wat de natuur mij laat zien, leren en ervaren, zoals jullie vast wel weten wanneer je eerdere blogs van mij gelezen hebt. Zo zouden draken het dus ook kunnen.

vragen komen

Beeld van een rode Draak vleugels wijd uit Enchantica collectie Mijn gedachten dwalen af…hmmm wanneer ik een draak zou hebben, die mij de weg wijst, welke zou dat dan zijn? Een groene waterdraak, een rood oranje vuurdraak, een blauwe luchtdraak of een bruine aarde draak? Welke lessen zouden voor mij dienend zijn?

 

 

werkelijkheid

Als kind kon ik vliegen met de grote luchtwezens, geloofde ik in magie en sprookjes. Nog steeds vraag ik me af, wat is de werkelijkheid? Die van het ene boek of die van het andere? Wat nou wanneer de fictieboeken de waarheid zijn? Jules Verne schreef ooit ook fantastische dingen die we nu voor waar en normaal aannemen maar in zijn tijd… Dus wat is de mijne? Wat is mijn waarheid?

en dan gebeurd het…

Precies kan ik het niet uitleggen of verwoorden. Beelden van; ik had draken, ik heb draken, ik had zelfs fysiek een compleet landschap gemaakt bij m’n schildpadden met stromend water planten en het magisch uitziende “stoomwater”. Ik deel mijn ervaring met Diana en tijdens het schrijven aan haar dat ik nu een connectie voel met anderen die het wel eens over draken hebben en er van mijn kant begrip is ontstaan, gebeurd het.

wat ik schreef

Thank you Diana, thanks to your explanation I immediately felt an understanding and connection where in te past I sadly could not connect at least my head thinks 😉 Right place right time I guess. Going to invite them and experience witch one is willing to guide me now. hmmm iiieaxs one is coming in now. …breath in and out… oh my, they where with me from childhood, I shot them out and are tumbling over to “speak” first…breath in out… crying now…thank you thank you…going to pay them respect now…Thank you for bringing them back into my life so we can be of service to the world. Thnxx for being you and listening to your calling. Namasté Diana hihi I see me and my dragons bowing to you. Have a great magical day. and again thank you.

transformatie

De energie om mij heen en in mij veranderde totaal ik voelde me opgewonden, er buitelde van alles in en om me heen. Een kluwen draken springend en duwend om wie het eerste wat mag zeggen, laten zien of voelen. OK ben ik nou toe aan het “blauwe rumbonen gesticht” of is er iets anders aan de hand?
Ik voelde leven in mij, magie die voor mij als kind normaal was. Nu als volwassene ervaar ik wat mijn gedachten zijn en die gedachtes doen knap moeilijk over magie. Wat is er mis met die waarheid vanuit mijn kindZijn?  Waar gedachten stroomden vol plezier, Vroeger beleefde ik de mooiste avonturen in het bos met wilde dieren. Daardoor was mijn energie waarschijnlijk zo dat de dieren echt zo dichtbij kwamen dat ik ze kon aanraken. Ik vertrouwde volledig op mezelf en voelde me veilig in het bos.

ik geloof in draken

Of jij er nu in geloofd of niet mij maakt dat niet uit. Ik geloof in draken en alle andere magische wezens. Per slot van rekening is een “mens” ook een aardig magisch wezen. Hoe dat zomaar kan groeien in een ander lichaam doordat er een eitje en een zaadje samensmelten. De wetenschap kan dan wel zeggen “als het eitje, het zaadje toelaat door haar celwand te openen”, en dus als bewijs zou gelden. Voor mij is het energie en magie.

Energie kun je opwekken en daardoor manifest maken, gelukkig ben ik zeker niet de enige die in draken geloofd dus open je ogen en wie weet zie jij er ooit nog wel eens 1 of 100

toeval?

Beeld van een groene Draak onder water met vis schelp en zeewier uit Enchantica collectie en ehhh of ik in toeval geloof, tijdens de laatste Klankschaal& Meditatie die ik gaf, heb ik ook een kaart gemaakt, voor een ander natuurlijk…kijk op na het schrijven van deze blog en zie…
zeepaardjes de draken van de zee. Blijkbaar was de kaart voor mijzelf. Ik voel me gezegend en ik voel leven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *