Mijn droom is al werkelijkheid

Mijn “kwartje” is gevallen. Creëren doe je zelf en in het NU, vraag me niet hoe het werkt, maar door gesproken woorden tijdens deelname aan het 1e Sound Circle Event van Soundwork BV zag ik ineens dat ik al midden in mijn droom leef. Met Moederdrum hoeders zijn we bezig de Mother Drum Circles vorm te geven.

Krachtig, zinvol, werkzame kwaliteiten van eerder opgebouwde ervaringen weer meegenomen, geoptimaliseerd en nieuwe dimensie toegevoegd…kortom de moeite waard om Coen en Frank zelf te gaan ervaren. Ik ben natuurlijk wel een beetje bevooroordeeld, van Coen als trainer heb ik waardevolle lessen voor het leven mee gekregen.

creëren doe je zelf in het NU

Mijn persoonlijke winst is het gevallen “kwartje” creëren doe je zelf en in het NU, vraag me niet hoe het werkt maar door gesproken woorden zag ik ineens dat ik al midden in mijn droom leef. Met Moederdrum hoeders zijn we bezig de Mother Drum Circles vorm te geven.

Ik leef in mijn droom

Net zoals in mijn dromen weet ik nog niet wat de uitkomst is.  In mijn dromen kan ik bijsturen (omdat ik weet dat ik droom durf ik alles uit te proberen) en vormt zich in mijn droomslaap een steeds duidelijker beeld. Nu hoef ik dat niet eens alleen te doen (“samen” nog een droomwens van mij), maar mag ik dat met nu nog 8 andere Moeder Drum hoeders  doen.

Heb ooit het boek gelezen “Australië op blote voeten” Intuïtief getekend met Aboriginal technieken tijdens mijn opleiding Genezend Tekenen en begin een beetje te snappen wat “Dreamtime” mogelijk inhoud voor deze prachtige oermensen. Je leeft in de droom en kan deze net zo creëren als jij dat zelf wil. Luisterend naar moeder Aarde, de rest van de natuur, mijn eigen binnenwereld en mijn omgeving, laat ik ze samen spelen in mijn droom, mijn film, mijn sprookje.

Dat maakt mijn fouten ineens onderdeel van de weg naar een bevredigend slot van dit sprookje. Kijkend naar mijn sprookjes boeken, volksvertellingen en oerverhalen in onze boekenkast, ben ik voorlopig nog niet uitgeschreven en uit-gedroomd.

Dankbaar

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *