Passie waarachtig delen creeërt Dankbaarheid in overvloed

Vrijdag begon de cadeautjes regen al… op terras in de zon met een vriend, drums, paarden, passie, ik, inzicht, dankbaar, overvloed.

Afgelopen weekend veel in verbinding gedeeld, ik hou het bij zondag…iemand wilde graag iets delen en dan niet zomaar iets maar iets wezenlijks, haar passie, nou, ik kan je vertellen die is aangekomen, Monic Wagendorp van www.yourway-paardencoaching.nl

De Passie van Monic en Haar Cadeau;

Haar vertrouwelingen had ze gevraagd dierbaren van hen mee te nemen naar familie opstellingen met paarden van www.chironcenter.nl, stuk voor stuk coaches en prachtige spiegels; Lester, Annabel, Pearl, Jiggle, Figaro en Nadinah, Dank je wel voor de inzichten die jullie mij zo liefdevol eenvoudig door te zijn, hebben laten zien. Dan heb ik het nog niet eens over de coaches op 2 benen.

Grootmoeders van MoederAarde

Ergens tijdens deze waardevolle uren kwam het beeld voorbij van de grootmoeders van de oervolken die momenteel over de wereld uitzwerven om hun inzichten te delen. Nou wij hier in Nederland hoeven niet te zoeken of te wachten tot ze hierheen komen, Monic is er één. Zo puur, liefdevol, kundig, onvoorwaardelijk, één met haar Zijn, brok van vertrouwen, haar passie voor paarden, mensen, die ze mij direct in het eerste contact liet voelen.

Waar beginnen cadeaus en waar houdt het op?

ff kort mijn cadeautjes; een vriendin vraagt mij, niet zomaar, maar om mij deelgenoot van haar leven te maken zonder er ook maar iets voor terug te verlangen, onderweg een regenboog, de locatie zelf, een eerste blik op de paarden, het oprechte welkom, de mooie mensen die er al zaten, de aandacht, de openheid, het vertrouwen van iedereen naar elkaar toe, de ontmoeting 1 op 1 met de paarden, de bereidheid van de anderen die mij willen helpen onbelichte delen helder te krijgen, de gretigheid van de paarden, de verwennerij voor mijn fysieke lijf (ook wel koek, snoep en ander lekkers genoemd), de inzichten, ff kort gaat me niet lukken dit houd namelijk niet meer op, de wetenschap en dankbaarheid dat er mensen zijn die de wereld mooi maken (mijn passie) golft door mij heen en gaat verder naar jij, die dit leest.

de Paarden Opstelling en Inzichten

Hoe een opstelling met paarden werkt? Eigenlijk weet ik het niet en heb ik geen idee hoe ik het uit kan leggen. Dus gewoon maar een voorbeeld van mijn ervaringen met mijn advies => zelf gaan ervaren!

De paarden staan in hun ruimte en ik kom naar het hek, krijg een knikje van Jiggle en een zachte aanmoediging haar aan te raken. Vervolgens legt ze haar oren plat neer en stapt resoluut naar achter, ai dat ik precies wat ik ook zo vaak doe, maak contact, vind het eng, en vlieg weg naar achteren.

Iemand vraagt om hulp en ik stuif de bak in zonder bij mezelf goed te beseffen waar ik instap. Weer is het Jiggle die op mij afkomt en pal voor me gaat staan. Hmmmm “ik hoef ook eigenlijk niets met die vraag, het antwoord heeft diegene zelf allang, ik hoef hier alleen maar te staan, te Zijn. Dicht bij mezelf, die ander kan het prima zelf.

Mijn opstelling

Ik mag mijn gezin van herkomst neerzetten door mensen uit te nodigen, vader, moeder, me zusje en ineens herinner ik me dat mijn moeder tussen mij en mijn zusje een miskraam heeft gehad. Ik vraag iemand de plekken in te nemen van mijn vader, mijn moeder, mijn zusje ehhhhh of ik niet iemand vergeet?
oja de ziel, jongetje, meisje, vruchtje…ik draai er omheen…”noem het gewoon zoals het is” klinkt het advies
(ook zo herkenbaar voor mij) en dan is er nog iets wat ik over het hoofd zie…mijzelf…ai. Mezelf een plek geven en laten zien.

Dankbaar

Ik ben onderweg, deze blogs helpen me zeker om me zichtbaarder te maken. De mensen, paarden, natuur die ik mag ontmoeten helpen mij een plek te vinden. Dank lieve allemaal, dank Monic(s), dank Judith, dank Moeder Aarde voor de prachtige wezens die jij voortbrengt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *