waarom klanken werken

Waarom klanken 🎶 werken...

een wetenschappelijke aansluiting omdat wij als denkende mensen nog steeds 'bewijs' willen vinden. Het is voor mij ook helemaal OK mijn hersenen gerust te stellen.

Bruce Lipton Ph D Dr. Bruce Lipton is celbioloog, oud-docent en onderzoeker aan gerenommeerde hyperrationele wetenschappers, (nou, die weten het wel)  en kijkt 'breeder' dan genetica.
Eén van zijn video's heb ik uitgekeken ondanks dat ik in het begin al de reden zag waarom klanken werken...zoals het voor mij zichtbaar werd in de waterkristallen ❄️ in het boek van M Emoto...hebben mijn hersenen nu ook een beeld.

Het zijn niet je genen maar je cellen die invloed hebben op je genen. Met name de celmembraan heeft invloed op onze genen. Laat een membraan nou heel makkelijk in beweging gebracht te kunnen worden daar hoef je niets anders voor te doen dan te luisteren. Wanneer je dan ook nog je gedachten vult met positieve gedachtes. Neem jij de controle over jouw gezonde cellen.

Veel instrumenten hebben membranen...net zoals jouw cellen... Dus kom luisteren naar klanken van klankschalen, drums, ratels en andere authentieke instrumenten. (oude culturen wisten echt wel waar ze mee bezig waren 😊) Breng jouw celmembranen in beweging, voed ze met +\+ gedachtes en voilà er gaat een 'bericht' uit naar je genen dat zij helemaal gezond zijn...zo verandert de ingeprente angst voor wat er mogelijk ook opgeslagen zou zitten in die genen...en doorbreek jij de ketting van 'het zit in de familie, erfelijk belast'

 'puur' klanken maken nieuwe verbindingen in je hersenen daar waar harmonische klanken en melodieën een bekende 'weg' volgen. Bij een klankschaalmassage/ klankmeditatie/ ligconcert help je dus membranen en cellen je geprogrammmeerde ☹️ genen te veranderen in 😃 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *