Klankschaal en Meditatie, mijn ervaring

Samen en delen, mijn woorden, mijn ding . Daar kan ik blij van worden. Nagenietend van het enthousiasme, gretigheid, aanwezigheid, samenzijn, liefde die er is, onverwachte reacties, door de Klankschaal & Meditatie bij Studio Norbruis

klankschaal yogamatten yoga ruimte   klankschaal kaarsen Mayakaarten

Vanuit een plaatje ontstaan (staat in m’n andere blog) kan de uitkomst ook nog verassend zijn.

Samen Zijn

Het was heerlijk en zo leuk al die voeten tegen de klankschaal … voor ik het wist stond ik zelf in de klankschaal en heb ook nog een foto genomen. De 2e seconde daarna bedenk ik me dat dit niet kan en mag. Gelukkig had ik de 1e seconde de klankschaal al aangeslagen en konden mijn hersenen een andere rimpel volgen. Ik voelde een enorme gedragenheid van samen, veel warmte, aandacht en focus. De trilling en klankreizigers maakte daarmee samen, dat ik zomaar buiten mijn comfort zone dorst te stappen en toe te geven aan die 1e impuls om later mijn hersenen gerust te stellen dat het helemaal OK is.

Voor mij voelt het als een cadeau wat ik mocht en kon ontvangen. Dank lieve klankreizigers!

Bewegen met ruimte

Een andere ervaring is dat de voetklankschaal weliswaar heel groot is, er toch een einde komt aan ruimte voor voeten wil je de schaal nog vrijuit laten trillen. Een les die ik mee naar binnen neem. Om vrijuit te kunnen bewegen heb ik ruimte nodig. Daarna gaat er ook weer een les naar buiten en heb ik nu ervaren dat er echt een maximaal aantal voeten tegen de schaal kunnen. Het maakt niet uit of je voeten er tegen aanliggen of er iets vanaf, de trilling komt altijd binnen. Dat weet ik en tegelijkertijd weet ik hoe belangrijk het voor hersenen kan zijn om gerustgesteld te worden. Groot voordeel van klankschalen, je kan de trilling heel eenvoudig voelen.
Dat alles kan, geloof ik nog steeds en weet nu dat er aan materie en fysieke ruimte een beperking is.

Intuïtief richting volgen

De creatie kaarten die bij het plaatje van deze Klankschaal & Meditatie naar boven kwamen en ik dus zonder twijfel meegenomen had, hebben me laten zien dat ik intuïtief gehandeld heb, om kaders aan te geven, zodat er richting is. Deze kaarten zijn verbonden aan Zonnezegels die we volgens de Maya’s meekrijgen op de dag van onze geboorte op aarde. We krijgen er ook nog 4 gidsen bij uit die zegels  om wat helderheid te brengen op je pad. Mijn gidsen laten me zien dat wanneer ik trouw blijf aan mijn hart ik in staat ben om creatieve dingen neer te zetten mijn intuïtieve impulsen zich duidelijker laat zien en ik kan vertrouwen en stralen. Oei zou ik dit zomaar durven delen? hmmm ik loop wel even naar beneden om in de voetschaal te gaan staan 😉  Niet alleen de nieuwe Klankschaal & Meditatie komt naar buiten…ik ook

Dankbaar voor de ervaring van vrijdag bij Studio Norbruis, dankbaar voor het inzicht en dankbaar dat ik aanstaande vrijdag weer mag bij &JOY in Amersfoort. Wie weet zie ik je daar wel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *