Samen (kerst)Feest vieren

Onlangs, tijdens een samen-zijn met Erik ontstond spontaan het idee een feestje te vieren om ons enthousiasme, blijheid en trots te delen over wat allemaal goed gegaan is de afgelopen periode.
De mensen om ons heen en wij samen maken dat mogelijk. Dus een feestje voor iedereen.

Awakeningsoundsconcerten “samen”

Met Erik Roesink van Innerchanges ben ik een aantal jaren geleden samen klankligconcerten gaan geven.  Deze concerten worden “Awakeningsoundsconcert” genoemd. Samen hebben we de wens met iedereen, die wil horen, zien, voelen, ervaren, “klankreizen” te maken naar je innerlijke belevings wereld.

Mijn ervaringen met de “klankreizigers” (zo noem ik onze deelnemers) en de samenwerkingen met Erik stemmen me dankbaar, ik voel me tijdens een concert één met alles wat er is op een bedje van liefde. Dat maakt dat ik gewoon iedereen wil knuffelen en zo kennen de meeste “klankreizigers” mij ook…

terug naar het spontane idee

plop daar was het…laten we…samen met klankreizigers, vrienden, familie en onbekenden, gewoon samen met iedereen een feestje maken. Gratis was het plan, een geschikte gratis ruimte echter niet voorhanden.
Winter, warmte, liefde, klank, verbinding, binnen, gezelligheid en delen kwam naar voren. Hhmmm eigenlijk doen we dat al. Zou iedereen dat kunnen horen? Dan nodigen we toch gewoon Mira uit? Wellicht wil Daniel ook wel mee. En zo gebeurde het…ja, het lijkt wel een sprookje en voor mij voelt dat ook zo. Mira en Daniel hebben spontaan hun plannen voor die avond veranderd. Geweldig, dat zij ook graag met ons een feestje willen geven en dit samen met jou vieren. Samen met The Daleeps is het Kerst Awakeningsoundsconcert geen sprookje of droom meer maar mijn heerlijk vooruitzicht.

Samen “Jammen” en een video opnemen

Hoe gaan we iedereen laten weten dat we een feestje geven? Samen “jammen” daar kun je me wakker voor maken maar een video…laten we zeggen foto’s is al niet echt mijn ding…enfin het was 3 om 1 dus…een afspraak gemaakt…en zoals dat zo gaat met dingen waar ik tegenop zie…het was super gaaf…de verbinding in klank en elkaar zo natuurlijk, vanzelfsprekend eenvoudig en dus was de tijd zo voorbij. Ik had nog wel de hele middag door willen gaan maar (helaas) hadden we niet meer nodig voor het filmpje. Daniel heeft vast meer tijd nodig gehad om alle klanken van die middag tot een kort passend filmpje te maken dan de tijd die we hebben gebruikt om samen klanken te maken.

kerst en winter dromen … mijn gevoel … samen-zijn

Ik heb dus enorm veel zin in de 22ste omdat we dan “gewoon” zonder te stoppen lekker door kunnen gaan. Reuze spannend om iedereen te zien om met elkaar een eenheid te ervaren. Door die verbinding en de klanken kan ik ook de eenheid in mijzelf  voelen. Zelfs het er vooraf over schrijven, nu, het delen van mijn verhaal ben ik al dankbaar voor alle leuke mensen die ik de 22ste ga zien. Het prachtige witte kerkje in Baarn die we mogen huren. Me laten verrassen door wat voorbij komt, wat ik toen in het “plaatje” nog niet gezien heb. Eerst maar lekker slapen en dromen vannacht van mijn kerstgevoel van samen-zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *