Klank-Dialoog-Meditatie

Wat is een Klank-Dialoog-Meditatie

Klank Dialoog, het uitdrukken van jouw ‘indrukken’.  Tevens een waardevolle ontmoeting van klank(schaal), dialoog in je zelf. Om gevoed te worden, te verbinden en te ontspannen.
Meditatie,  elke bewuste aandacht die je schenkt aan wat jou maar helpt om te focussen. (voor mij althans)  Je aandacht kun je richten op niets tot en met het potlood waar je mee schrijft. Alles is goed, Klank maakt focus en meditatie makkelijk.

Klank brengt je naar jouw binnenwereld, jouw hart. woorden helpen je, jou ‘hartsgevoel’ te vertalen.
De cirkeldialoog, het hardop uiten van woorden aan je gevoel en ontvankelijk luisteren naar de woorden van de ander, helpen je te groeien in bewustZijn.

Ontspannen liggend ontvang je klank van de klankschalen en of andere instrumenten. Het begeleidende klankverhaal of het thema nodigt je uit.
Je gaat de stilte in van je innerlijke belevingswereld.  Gewaar worden en jouw oergevoel ontdekken. Het herinneren van jou ware Zelf.

Daarna zittend en alert verdiepen we onze binnenwereld. Ontwikkelen we onze eigen wijsheid, gevoed door de gezamenlijke reflectie in de dialoog. Open, bewust en waardevol. We staan onszelf toe woorden te geven aan ons gevoel. Dat kan eenvoudig door de vertraging die ontstaan is door de klank. Ondersteund door het werken met kaarten,  verhalen dobbels , aangedragen thema’s. Het kan zelfs met nog een verdiepingslaag door het werken met een zelfgemaakte kaart. (vraagt wel meer tijd)

Klank en Dialoog Klank en Dialoog

De cirkeldialoog is een onderzoek naar intentie…puur … vanuit jezelf.

Klank Dialoog Meditatie dank ik aan een heerlijke samenwerking met Isabelle Peper.
Deze meditatie vraagt een tijdsinvestering van 3 uur incl. inloop en een geschikte ruimte
Kent een maximum aantal deelnemers van 7 personen en een passend thema.
Geschikt oa als teambuilding, verjaardagsfeest met diepgang, persoonlijke ontwikkeling, activiteiten voor een bewuster leven.

Voor vragen of meer informatie neem contact op met Karoline: 06-22245495

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *