Mijn bedrijf is eigenlijk een uitvergroting van mijn persoonlijke wensen, idealen en verlangens. Jou te laten ervaren dat je binnenwereld en de wereld daarbuiten, samen werken en één zijn is een doelstelling van KlankenwelZijn. 

Samen creëren we een mooie wereld

Alléén kon ik maximaal 5 mensen per dag de weldaad van klank laten ervaren via de klankschaalmassages. Door samen te werken met collega energiewerkers, werkend met klank of andere disciplines kunnen we veel meer mensen  bereiken. Zo is vanuit KlankSchaalMassageAlmere.nl, KlankenwelZijn.nl ontstaan. Van samen zijn met jou als mens en mijn collega’s, onderzoekend, en bewust verbinding maken wordt ik blij. Zo wil en kan ik meer energie in mijn bedrijf steken, groeit zij, waardoor zij mij weer uitdaagt stappen te zetten, groei ik weer en zo blijft de cirkel in beweging.

Stilstaand water stinkt en verliest uiteindelijk levenskracht.
Klanken zetten alles in beweging en laat levenskracht weer stromen.

klankschaal met water

Bewust “wel”zijn van Innerlijke belevingswereld

Mijn persoonlijke pad heeft me “de harde lessen” laten ervaren omdat ik de signalen van mijn lichaam niet begreep. Wanneer ik dacht dat ik het wel begreep koos ik ervoor “de boel” te negeren en vaak voor het tegenovergestelde te kiezen. Net als ik en de fouten die ik maak met mijn bedrijf heeft iedereen recht op zijn eigen lessen. Het is wel mijn wens jou zo bewust mogelijk te maken van je innerlijke wereld want wanneer jij je goed voelt en in harmonie kunt zijn met je buitenwereld, beiden als vanzelf nog mooier worden dan ze al zijn.

Bewust voelen hoe het trilt en stroomt bij jou van binnen
is heel eenvoudig door de trilling van klanken.

klankschaal voelen verbinding

KlankenwelZijn in het kort

• klanken welzijn • klank en wel Zijn • klank en welzijn • plezier • ontspanning • beweging • samen • Awakeningsoundsconcerten • workshops op maat • klankmassages • klank en adem • klank en yoga • klank en tekenen • klank bij exposities • klank en ceremonies • klankverdieping • verlichting bij chronische pijn • holistisch (kijkend naar jouw hele Zijn) • ruimte en aandacht voor jouw energie •