Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zweethut ceremonie

29 oktober 2017 @ 10:00 - 18:00

zweethut OoZuWeNo vuur bomen stenen

Data 2017: 7 mei, 17 juni, 15 juli, 5 augustus,

29 oktober
Tijdstip: 10:00 – 18:00 uur
Investering zweethut: €60,00
Lunch: zelf meenemen Vegetarische avondmaaltijd: €5,00
Koffie & Thee: gratis
Locatie: Woha-Li Tipi’s Twekkelerweg 347A Hengelo
Aanmelden: info@oozuweno.nl en/of 06-19008355

Van oudsher worden er overal op aarde zweethut ceremonies gegeven. Een zweethut ceremonie zorgt er voor dat je lichaam en geest op verschillende niveaus worden gereinigd: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Een zweethut ceremonie reinigt je lichaam en geest van zaken die niet meer voedend zijn. Je wordt uitgenodigd om bewust contact te maken met je lichaam en geest zodat oude niet meer voedende ideeën, gewoontes en/of patronen kunnen worden los gelaten, transformeren en veranderen. De zweethut kan je helpen om (weer) de verbinding met jezelf te vergroten. In de donkere zweethut word je door de warmte uitgenodigd om je aandacht volledig op jezelf te richten en contact te maken met je lichaam. Door het verstillen in jezelf kun je de verbinding met jezelf vergroten en jouw innerlijke wijsheid wakker maken. Zaken kunnen voor jezelf meer helder worden, zodat je deze na de zweethut in het dagelijks leven kunt integreren.

Symbolisch gezien staat de zweethut voor de baarmoeder van Moeder Aarde (het vrouwelijke deel in de mens) en het vuur voor het zaad (het mannelijke deel in de mens).

De zweethut zal samen met alle deelnemers worden opgebouwd. Er zullen Vuurmeesters aanwezig zijn die de hele dag zorgdragen voor het vuur en de vuurstenen. De vuurstenen worden in het vuur buiten de zweethut verhit. Als ze voldoende opgewarmd zijn, worden de vuurstenen in de zweethut gelegd. De Gieter draagt zorg voor de vuurstenen in de zweethut ; tijdens de ceremonie worden deze met water besprenkelt. De hitte van de stenen en het water worden bij elkaar gebracht om de deelnemers te ondersteunen in het proces. De zweethut ceremonie brengt ons hiermee terug in contact met Moeder Aarde, waardoor de zweethut een wedergeboorte symboliseert. De Gieter zal de deelnemers uitnodigen om contact te maken met zichzelf, naar binnen te treden, te verbinden met en loslaten van wat niet meer dient. De Gieter zal vanuit puurheid en zachtheid de deelnemers bevragen tijdens hun proces gedurende de zweethut ceremonie.

In de ochtend kunnen er wenszakjes gemaakt worden, zodat jouw wensen meegenomen kunnen worden in de zweethut. Buiten de zweethut draagt iedereen een badjas of omslagdoek. Je kunt zowel naakt als met een omslagdoek in de zweethut gaan zitten.

 

Gegevens

Datum:
29 oktober 2017
Tijd:
10:00 - 18:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Organisatoren

OoZuWeNo
KlankenwelZijn
Innerchanges

Locatie

Woha-Li
Twekkelerweg 347A
Hengelo, Overijssel 7554 SC Nederland
+ Google Maps
Telefoon
+31 6 51019 631
Bekijk de site van Locatie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *